September 29, 2014

Filmproduktion

JR STUDIOS STÅR FÖR DIN TV ELLER FILMPRODUKTION

Vi har lång erfarenhet av att göra film, för tv och företag. Vi ser till att er mediaproduktion oavsett om det rör sig om en företagsfilm eller en informationsfilm håller hög kvalitet och att den produceras utan dröjsmål.

FILM & TV-PRODUKTION SAMT MYCKET MER

JR Studios erbjuder helhetslösningar inom filmproduktion. Vi har kompetens att sköta allt från idé till redigering. Vi producerar både film och gör tvproduktioner. Vi vet hur din produktion ska tas hela vägen. Nedan hittar du olika typer av film som vi producerar:

FÖRETAGSFILM

Ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag på är att göra en företagsfilm som presenterar och förmedlar er identitet och vad som skiljer er från era konkurrenter. Vi ser till att resultatet håller hög kvalitet och är anpassat för de kanaler den ska visas i. Ser till att er internkommunikationsfilm inspirerar er personal och förmedlar den höga kvalitetsstandard som ni vill hålla. Det görs lättast genom att anlita oss för produktionen då vi tillhandahåller hela produktionskedjan, vilket gör att kostnaden blir lägre än om ni behöver ta in flera leverantörer för olika delar av produktionen.

INFORMATIONSFILM

Vi jobbar även med att producera informationsfilm. Med en sådan film kan du som kund tydliggöra var ert företag står. Vare sig det gäller branding, kommunikation, internt eller externt, eller marknadsföring. Vi stävar efter att utöka begreppet informationsfilm och vad den kan innehålla. Exempel är en film som stödjer och inspirerar dina säljare eller en film som ska publiceras i sociala medier för att visa era visioner. Vi levererar hög kvalitet snabbt, oavsett er budget. Med nära kontakt med de ansvariga på ert företag och vi tar hela tiden in feedback för att ni ska få ett resultat som uppnår och helst överträffar era förväntningar.

Kontakta oss för mer info om vad vi kan hjälpa er med inom media- och filmproduktion. Tillsammans utvecklar vi er idé till något enastående!