September 29, 2014

Reklam

INNOVATIV REKLAMFILMSPRODUKTION

JR Studios hjälper er att nå rätt målgrupp genom innovativ produktion av reklamfilm. Vi hittar det mest effektiva sättet att kommunicera med dina kunder på genom film och ljud.

MÅLINRIKTAD REKLAMFILM

JR Studios är baserat i Stockholm och jobbar med reklamfilm, musikvideos och reklamfoto. Vi tänker alltid kreativt och förstår vikten av att forma ett budskap så att det lockar just din målgrupp. Med noggrann research och planering ser vi till att din produktion fångar kundens uppmärksamhet i mediebruset.

SNABB LEVERANS MED HÖG KVALITET

Våra reklamfilmer anpassas för att passa olika typer av medier, så är du intresserad av att synas i både TV, sociala medier eller för den delen internt så ordnar vi det med en produktion som är anpassad efter valt medium. Vårt motto är att leverera hög kvalitet, snabbt oavsett budget. Vi har med framgång arbetat med några Sveriges största artister och bolag, till exempel Darin, Eric Saade, Universal Music, Sony Music och Lexus Sverige.

ATT GÖRA REKLAM ÄR EN KONST

När vi gör reklam ser vi till att följa er vision och skapar efter den en kreativ och träffsäker reklamfilm. I ett samhälle där alla möts av en flod av synintryck gäller det att göra reklam på ett sätt som sticker ut bland allt det andra. Det handlar om att skapa rätt reklam som sedan visas i lämpliga kanaler för den målgrupp som ska nås. Vi vet hur allt det här ska sys ihop för att ni ska få maximal effekt per krona.

JR STUDIOS ÄR EN KOMPLETT REKLAMFILMSPRODUCENT

Vi kan producera samtliga delar av er reklamfilm. Allt från idé, manus, inspelning och redigering. Att vi gör allt betyder att slutpriset hålls nere och att ni kan lägga så mycket som möjligt på att köpa spottar/utrymme.

Ring gärna och prata med oss om hur vi tillsammans ska skapa nästa ICA-Stig!