September 29, 2014

Musikvideos

JR STUDIOS HAR HELA PRODUKTIONSKEDJAN FÖR ATT GÖRA DIN MUSIKVIDEO

Vi står för nytänkande och kreativ musikvideoproduktion. Vill du ha animeringar och bildspel i din musikvideo så ser vi till att det blir så. Våra musikvideoregissörer är erfarna och ser till att din vision blir verklighet.

MUSIKVIDEONS ABC

Musikvideons genombrott kom med musikkanalen MTV som grundades i USA 1981. Beatles spelade in musikvideos redan på 1960-talet. Det är ett beprövat koncept som numera flyttat till nätet och sajter som Youtube.

VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA EN VIDEO SOM FRAMHÄVER DIN MUSIK

JR Studios ser till att din musikvideo görs på rätt sätt för att ha backa upp din musik på bästa sätt och i slutändan generera så många klick som möjligt. Vi erbjuder dig hela den produktionskedja som behövs från idé, manus och inspelning till redigering. Vi har erfarna musikvideoregissörer som vet hur en musikupplevelse ska skapas. Vi levererar hög kvalitet snabbt och har erfarenhet av att jobba med artister som Darin och Eric Saade.

PÅ PLATS ELLER I STUDIO

Oavsett om det det gäller utomhusvideo med indiekänsla eller studiovideo fylld av effekter kan vi hjälpa er fullfölja er vision. Vi filmar alla videos med RED Epic-kameror, samma kamera man filmade The Hobbit med. Vi hjälper er med professionella klippningar och effekter. Genom att vi erbjuder en helhetslösning inom musikvideoproduktion reduceras totalkostnaden för er.

KONTAKTA OSS FÖR INSPIRATION & MER INFO OM HUR VI TILLSAMMANS SKAPAR EN SNYGG MUSIKVIDEO

JR Studios ser till att din vision får liv i vad som blir en träffsäker inramning av dig som artist och din aktuella låt. Vi brinner för att skapa musikvideos som sticker ut av hög kvalitet. Tveka inte att ta kontakt med oss för att skapa din nästa musikvideo!