September 30, 2014

Foto

VI HAR ERFARENHET AV DET MESTA INOM REKLAMFOTO

JR Studios erbjuder dig reklamfoto av hög kvalité. Våra fotografer vet precis hur era bilder ska tas och redigeras för att uppnå rätt känsla och förmedla rätt budskap.

MODEFOTOGRAFERING

Ett snyggt fotoresultat inom modefotografering är sällan ett resultat av bara make-up och styling även om de är viktiga faktorer. Vi ser till att rätt ljus, bakgrund och utrustning används. Det tillsammans med en duktig modell gör att bilderna blir snygga och förmedlar den känsla du vill ha. Allt detta kombinerat med en skicklig fotograf ger er bilder av optimal kvalitet. Våra erfarna fotografer ser till att det som nämndes ovan sker så att era modebilder når den höga kvalitet som både ni och vi alltid strävar efter och vi ser till att nå.

PRODUKTFOTOGRAFERING

Är ert företag i behov av produktfotografering till er katalog, hemsida eller webbshop? Då har du kommit rätt. Vi gör produktfotografering antingen i fotostudio eller på plats i era lokaler. Bilderna levereras sedan retuscherade och högupplösta i den storlek ni väljer. Vikten av bra foton i till exempel en katalog är större än de flesta tror. Vi ser till att skapa en exklusivitet med material i bakgrunden som framhäver er produkt. Med minst två blixtar skapas sedan det perfekta ljuset av våra erfarna produktfotografer.

KONSERTFOTOGRAFERING & EVENTFOTOGRAFERING

Vi erbjuder konsert- och eventfotografering. Med professionell eventfotografering ser du till att bilderna som du kanske ska publicera på er hemsida eller annan plats håller hög kvalitet och inte är för mörka, suddiga eller innehåller fel motiv. Det är stor skillnad på att fotografera i en studio där tillräckligt med belysning finns och varje bild kan tas i lugn och ro. Vid konsertfoto ges det bara en chans att fånga ett ögonblick och det sker under oftast dåliga ljusförhållanden. Vi vet vad som blir bra och du får bilderna levererade retuscherade och högupplösta.

Kontakta oss för mer info om vad vi kan hjälpa er med inom reklamfoto!